جوجه کباب حلزونی یک غذای رژیمی سبک و پر طرفدار

5+
۱۳۹۷/۱۲/۲۱ | ۱۱:۳۶

جوجه کباب حلزونی یا جوجه کباب رولی یک نوع جوجه کباب رژیمی مخصوص می تواند محسوب شود. جوجه کباب تابه ای نیز همان جوجه کباب حلزونی است که به جای منقل و ذغال، در ماهیتابه و معمولا در سیخ های چوبی تهیه می‌شود.

اگر از شکل ساده و تکراری جوجه کباب خسته شده اید و به دنبال تنوع هستید با آموزش طرز تهیه جوجه کباب حلزونی جواد جوادی (برگفته از روش جواد جوادی) با استفاده از چاشنی های آلس پایس همراه شوید تا طرز تهیه یک جوجه کباب فیله رژیمی و خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب حلزونی یا جوجه کباب رولی

  • فیله مرغ آماده، یا سینه مرغ بدون پوست و استخوان: به مقدار لازم (هر سینه مرغ متوسط برای یک نفر)
  • چاشنی جوجه کباب و مرغ آلس پایس: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری به ازای هر کیلوگرم گوشت مرغ
  • گوجه فرنگی، فلفل شمشیری، و سایر موارد دور بشقابی: به دلخواه و به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب حلزونی: مرحله به مرحله

۱- چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟

یک راه برای تهیه جوجه کباب حلزونی آنست که از فیله مرغ آماده استفاده کنید. اما به شما نشان می دهیم که فیله کردن سینه مرغ کار سختی نیست. برای اینکار ابتدا با یک چاقوی تیز و بزرگ سینه های مرغ را مطابق ویدئو، برش داده و اصطلاحا قبضه کنید. سینه های مرغ قبضه شده را بر روی تخته کار قرار دهید. اگر سینه مرغ قبضه شده ضخیم بود و احتمال می دهید که خوب رول نشود می‌توانید ابتدا با بیفتک کوب به آن طوری ضربه بزنید تا نازک تر شود. سپس آن ها را به صورت نوارهای یکدست بلند ببرید.

چگونه سینه مرغ را فیله کنیم

۲- مزه دار کردن مرغ با چاشنی آلس پایس

فیله های مرغ آماده یا برش داده شده در مرحله قبل را طبق دوز مصرف با چاشنی آلس پایس مزه دار کنید. برای هر کیلوگرم گوشت مرغ دو تا سه قاشق غذاخوری یا به ازای هر سینه مرغ متوسط یک قاشق غذاخوری چاشنی آلس پایس استفاده نمائید. حداقل ۳ دقیق صبر کنید تا فیله های مرغ هم خوب مزه دار و ترد شوند و هم خوب رنگ بگیرند. هر چه بیشتر صبر کنید فیله های مرغ رنگ بهتری خواهند گرفت ضمن اینکه خوشمزه تر هم خواهند شد.

مزه دار کردن مرغ

۳- فیله ها را رول کنید

حالا نوبت آنست که فیله های مرغ را به شکل حلزونی رول کنید. بعد از رول کردن خواهید دید که فیله مرغ مثل صدف حلزون به هم پیچیده شده است. به همین علت آن را جوجه کباب حلزونی نام گذاری کرده اند.

۴- چگونه جوجه کباب حلزونی را سیخ بکشیم؟

فیله های حلزونی را طبق آموزش ویدئویی از انتهای نوار طوری سیخ می‌زنیم که سیخ دقیقا از وسط رول مرغ عبور کند. این کار باعث می‌شود فیله های حلزونی هنگام کباب کردن یا سرخ کردن محکم باشند و باز نشوند. معمولا با توجه به عرض منقل یا اندازه ماهیتابه، در هر سیخ ۳ الی ۴ عدد رول حلزونی می توانیم قرار می‌دهیم.

نحوه سیخ زدن جوجه کباب رولی

۵- مرحله آخر

بعد از اینکه  زغال ها خوب سرخ شدند و منقل آماده شد نوبت طبخ یک جوجه کباب فوق العاده است. سیخ های جوجه کباب حلزونی یا جوجه کباب رولی را روی منقل بچینید. حتما سیخ ها رو به صورت مداوم بچرخانید تا تمام گوشت مرغ به صورت یکسان مغز پخت شود.

جوجه کباب تابه ای همان جوجه کباب چوبی است

در صورتی که منقل و ذغال در دسترس نیست یا به هر علتی نمی‌خواهید از روش کباب کردن برای تهیه جوجه کباب حلزونی استفاده کنید؛ می‌توانید با استفاده از سیخ های چوبی یا فلزی کوتاه، رول‌های جوجه کباب را در ماهیتابه سرخ کنید. فراموش نکنید سیخ های چوبی را یک ساعت قبل از استفاده در آب خیس کنید. به این روش جوجه کباب تابه ای یا جوجه کباب چوبی هم گفته می‌شود.

جمله ای بین آشپزها و رستوران داران حرفه ای رایج است که می‌گوید: « غذا قبل از اینکه شکم را سیر کنید باید چشم را سیر کند ». همه افراد قبل از اینکه غذایی را بخورند به آن نگاه می‌کنند. این هنر تزیین و سرو غذا علاوه بر اینکه سلیقه شما را نشان می‌دهد اشتها‌ی افراد را نیز به خوردن غذا بیشتر می‌کند. گارنیش یا دورچین غذا علاوه بر زیبایی غذا وظیفه کامل کردن وعده غذایی را نیز بر عهده دارد.

مواد پیشنهادی برای تزیین جوجه کباب حلزونی

  • سبزی جعفری
  • گوجه فرنگی مینیاتوری یا گوجه گیلاسی
  • زیتون
  • ترشیجات
  • فلفل شمشیری
  • لیمو
  • پیاز و …

طرز تهیه جوجه کباب حلزونی با آلس پایس

جوجه کباب حلزونی را می‌توانید همراه برنج و یا با نان (برای آن هاییکه رژیم دارند) سرو کنید. جوجه کباب حلزونی به سبک جوجه کباب رستورانی به علت جذابیت ظاهری به افرادی که فرزندان آن‌ها تمایلی به خوردن جوجه کباب‌های ساده ندارند بسیار توصیه می‌شود. در صورتی که از چاشنی جوجه کباب آلس پایس برای مزه دار کردن جوجه کباب حلزونی استفاده کردید باعث افتخار ماست که تجربه خود را در قسمت دیدگاه ها با ما به اشتراک بگذارید.

این مطلب را هم حتما بخوانید:

جوجه کباب برگی و طرز تهیه جوجه کباب رستورانی آلس پایس را نادیده نگیرید

 

آموزش های آشپزی آلس پایس را می‌توانید علاوه بر بلاگ آلس پایس در کانال آپارات آلس پایس و صفحه اینستاگرام آلس پایس دنبال کنید.

5+
6
در بحث‌‌ پیرامون این مطلب شرکت کنید!
ارسال دیدگاه
موضوعات مرتبط : جوجه کباب طرز تهیه

دیدگاه شما

6 دیدگاه
  • نازنین نازنین
    ۱۳۹۸/۰۴/۳۰ | ۲۳:۲۸

    مرسی بابت دستور پختی کاملی که گفتین.

    • تحریریه آلس پایس تحریریه آلس پایس
      ۱۳۹۸/۰۴/۳۱ | ۰۹:۱۳

      سپاس از دیدگاه شما. لطفا بقیه رسپی های مربوط به جوجه کباب را نیز مطالعه کنید

  • سهیلا سهیلا
    ۱۳۹۸/۰۴/۲۵ | ۲۳:۲۰

    از مدل جوجه کباب های ساده خسته شده بودم مرسی که خیلی کامل توضیح دادید.این چاشنی ها رو میشه برای غذاهای دیگه هم استفاده کرد

    • تحریریه آلس پایس تحریریه آلس پایس
      ۱۳۹۸/۰۴/۲۶ | ۱۵:۴۹

      سپاس از لطف شما. حتما رسپی های مربوط به جوجه کباب که در انواع مختلفی تهیه شده است را مشاهده کنید.
      در جواب سوالتون این چاشنی برای ماهی، ماکارونی، پاستا، سبزیجات، و حبوبات پخته، غذاهای گوشتی، کوکو و کتلت و انواع خورشت قابل استفاده است

  • مهشید مهشید
    ۱۳۹۸/۰۴/۱۷ | ۱۹:۵۸

    من با این چاشنی ها جوجه رولی درست کردم… فوق العاده خوشمزه و خوشگل می شه
    واقعا آلس پایس راز مزه های با احساسه

    • تحریریه آلس پایس تحریریه آلس پایس
      ۱۳۹۸/۰۴/۱۸ | ۰۹:۰۹

      سپاس از حسن تعریف شما . باعث افتخار ماست که با دستور پخت ما غذایی درست کردید که باب میل تون بوده