پاستا پنه با سس آلفردو آلس پایس: طرز تهیه یک شاهکار ایتالیایی-ایرانی

6+
۱۳۹۷/۱۲/۲۱ | ۱۴:۱۳

پاستا پنه با سس آلفردو آلس پایس، حقیقتا یک شاهکار ایتالیایی-ایرانیست. ‌این بار به سراغ یک غذای ایتالیایی به نام پاستا پنه آلفردو رفتیم و به کمک چاشنی جنگلی آلس پایس یک غذای محبوب ایتالیایی-ایرانی به نام پاستا پنه با سس آلفردو آلس پایس را درست کردیم.
عطر و طعم چاشنی جنگلی آلس پایس آنقدر خاص است که هر غذایی با جادوی عطر و طعم سبزیجات آن طراوت و تازگی خاصی از شمال ایران را پیدا می‌کند. شما هم می‌توانید با چاشنی جنگلی آلس پایس طراوت و تازگی را به آشپرخانه تان ببرید و شاهکارهای خوشمزه و ایرانی خلق کنید.

پاستا پنه آلفردو ، چی هست حالا؟

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو آلس پایس

پاستا غذای اصیل ایتالیایی است. پنه هم نوعی پاستا لوله‌ای شکل است. پاستا پنه یک غذای محبوب است که با سس‌های مخصوص تهیه می‌شود و بسته به سسی که در آن بکار می‌رود، به همان اسم هم نامیده می‌شود. معروف ترین آن ها عبارتند از سس آلفردو، و سس پستو. پاسته پنه معمولا با گوشت مرغ و قارچ (دوستانی که گوشت استفاده نمی‌کنند، می‌توانند این خوراک خوشمزه را بدون مرغ درست کنند) تهیه می‌شود و به همین خاطر آن را پاسته پنه مرغ هم می‌نامند. دستورالعمل پاستا پنه با سس آلفردو که در این مطلب آموزش داده می‌شود، با ذائقه ی ما ایرانی‌ها بیشتر منطبق است، چرا که در مواد آن از چاشنی آلس پایس که کاملا ایرانی و هماهنگ با ذائقه ایرانیست استفاده شده است.

پاستا پنه با سس آلفردو: منو ویژه رستوران ها و کافه ها

پاستا پنه با سس آلفردو یکی از مشهورترین غذاها در منوی کافه‌ها و رستوران‌هاست. این خوراک ویژه و لذیذ با چاشنی آلس پایس محبوب دل ها می‌شود! مواد قابل تهیه و در دسترس این خوراک خوشمزه به اضافه عطر و طعم چاشنی آلس پایس، دلیلی خواهد بود تا هر از چند گاهی با آن ذائقه‌ی ایرانی خود را تقویت کنید. برای طبخ پاستا پنه آلفردو زمان بسیار کوتاهی در حدود بیست دقیقه لازم است که با چاشنی آلس پایس این زمان چند دقیقه ای هم کمتر خواهد شد.

مواد لازم برای دو نفر:

  • پاستا پنه: ۲۵۰ گرم (نصف یک بسته ۵۰۰ گرمی)
  • پیاز: یک عدد خلالی
  • سینه مرغ: یک عدد خرد شده به شکل دلخواه
  • سیر: دو حبه
  • قارچ: شش عدد بزرگ (برای تهیه پاستا پنه آلفردو بهتر است ورقه ای خرد شود)
  • آرد: نصف لیوان
  • خامه: نصف لیوان
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • شیر: یک لیوان
  • روغن، نمک، جعفری خرد شده و پنیر پارمسان به میزان لازم
  • و همسفر سبزمون چاشنی جنگلی آلس پایس (یا هر چاشنی جوجه کباب و مرغ آلس پایس)

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو آلس پایس

۱- برای تهیه پاستا پنه آلفردو ابتدا در یک قابلمه مقداری آب بریزید و درب آن را ببندید تا به جوش آید. بعد از به جوش آمدن آب، روغن و کمی نمک داخل قابلمه بریزید. پاستا پنه را نیز به آن اضافه کنید و یکی دوبار بهم بزنید. بعد از اضافه کردن پاستا پنه، حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا بپزد. البته برای اطمینان از مدت زمان مناسب پخت پاستا پنه، به راهنمای بسته بندی آن مراجعه کنید .پس از حدود ده دقیقه پاستا پنه را آبکش کنید.

مرحله جوشاندن پاستا

۲- پیاز خلالی را تفت دهید. سپس تکه های سینه مرغ و سیر را اضافه کنید. صبر کنید تا مرغ‌ها کاملا تفت داده شوند و رنگ آن‌ها تغییر کند. سپس ورقه های قارچ را هم به گوشت تفت داده شده مرغ اضافه کنید و دوباره به همراه قارچ خوب تفت دهید.

مرحله تفت گوشت مرغ به همراه قارچ و پیاز

۳- یک قاشق غذاخوری از چاشنی دلخواه آلس پایس (در این آموزش چاشنی جنگلی) را به مواد پاستا پنه آلفردو در مرحله قبل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم بگیرند.

مرحله اضافه کردن چاشنی آلس پایس

۴- پاستاهای پخته شده در مرحله اول را به مواد طعم دار شده در مرحله قبل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

۵‌- مرحله آخر پاستا پنه آلفردو نوبت تهیه سس مخصوص است. برای درست کردن آن ابتدا آرد را در ماهی تابه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود سپس کره را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کره کاملا ذوب شود و آن را به طور کامل با آرد مخلوط کنید تا رنگ آرد تغییر کرده و بافت آن سفت‌تر شود. سپس شیر را که به دمای محیط رسیده است کم کم به سس آلفردو اضافه کنید. در نهایت خامه، جعفری ساطوری شده و پنیر پارمسان را هم به آن اضافه کرده و خوب همه را با هم مخلوط کنید تا سس آلفردو شما یک دست شود.

۶- سس آلفردو را به مواد طبخ شده در مرحله چهار اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا پاستا پنه آلفردو به طور کامل به سس آغشته شود. غذای محبوب دل ها آماده ی سرو است نوش جان بفرمائید.

پاستا پنه مرغ با سس آلفردو - مرحله اضافه کردن سس آلفردو

نکته: بهتر است خوراک پاستا پنه با سس آلفردو را بلافاصله نوش جان کنید، چرا که در غیر اینصورت خامه‌ آن را بیات خواهد نمود.

حتما پاستا پنه آلفردو با چاشنی آلس پایس را درست کنید و نظرات ارزشمندتان درباره این محبوب دل ها را زیر این پست با ما به اشتراک بگذارید.

برای مشاهده ی دستورالعمل های آشپزی بیشتر می‌توانید به مجله آلس پایس در همین وبلاگ، به کانال آپارات آلس پایس و صفحه اینستاگرام آلس پایس مراجعه کنید.

6+
10
در بحث‌‌ پیرامون این مطلب شرکت کنید!
ارسال دیدگاه
موضوعات مرتبط : طرز تهیه غذای ملل مرغ

دیدگاه شما

10 دیدگاه
  • فرشته فرشته
    ۱۳۹۸/۰۴/۳۰ | ۰۷:۴۲

    من این غذا رو با چاشنی دزفولی تون درست کردم..عالی شد😋

    • کیمیا فخاریان کیمیا فخاریان
      ۱۳۹۸/۰۴/۳۰ | ۰۸:۳۰

      نوش جانتون . احتمالا عاشق محتویات و طعم دزفولی هستید

  • سهیلا سهیلا
    ۱۳۹۸/۰۴/۲۵ | ۲۳:۵۶

    کیلیپی که گذاشتید سرعت اموزشش عالی و در عین حال ساده بود.
    من که فقط با دیدن این غذا دلم اب شد.

    • کیمیا فخاریان کیمیا فخاریان
      ۱۳۹۸/۰۴/۲۶ | ۱۵:۵۰

      امیدواریم که شایستگی تعریف های مخاطبان عزیزمان را داشته باشیم. حتما تهیه کنید و لذت ببرید

  • علی علی
    ۱۳۹۸/۰۴/۱۸ | ۱۳:۱۸

    بابا کمتر ازین غذاهای وسوسه کننده آموزش بدید . ادم وارد بلاگ آلس پایس میشه دلش ضعف میره. چاشنی همه کاره آلس پایسم که از همه بدتر

    • کیمیا فخاریان کیمیا فخاریان
      ۱۳۹۸/۰۴/۱۹ | ۱۷:۰۶

      سلام.
      ای جان؛ پس حتما آخر هفته درستش کنید و ازش لذت ببرید
      خوشحالیم که شما هم مثل بقیه از چاشنی آلس پایس اینقدر لذت بردین

  • مریم مریم
    ۱۳۹۸/۰۴/۱۷ | ۲۰:۱۱

    این غذا واقعا عاااالی و خوشمزست
    تازه من برای این غذا چاشنی دزفولی و جنگلی رو ترکیبی استفاده کردم فوق العاده خوشمزه شد

    • کیمیا فخاریان کیمیا فخاریان
      ۱۳۹۸/۰۴/۱۸ | ۰۹:۱۴

      سپاس از حسن انتخاب و خلاقیتی که شما در استفاده از چاشنی دزفولی و جنگلی داشتین ؛ نوش جانتون

  • صادق صادق
    ۱۳۹۸/۰۴/۱۷ | ۰۹:۴۹

    من همیشه این غذا رو تو رستوران میخوردم چون فکر میکردم درست کردنش خیلی سخت باشه اما با دستور پختی که شما خیلی هم عالی توضیح دادین تصمیم گرفتم تو خونه درستش کنم ،فقط تا حالا از چاشنی آلس پایس استفاده نکردم ،خوشمزه میکنه غذا رو ؟؟؟ مواد شیمیایی مضر واقعا نداره ؟؟

    • کیمیا فخاریان کیمیا فخاریان
      ۱۳۹۸/۰۴/۱۷ | ۱۱:۰۴

      سبزیجات، گیاهان و تمامی مواد استفاده شده در چاشنی؛ طبیعی هستند و همگی دارای نشانه سیب سلامت و پروانه بهداشت می‌باشند.
      استفاده از این چاشنی باعث میشه غذای شما طعم و عطر عالی بگیره و غذاتون خوشمزه و لذیذ بشه فقط کافیه یه بار تجربش کنید تا عاشقش بشید…